Vabilo na občni zbor

Člane in simpatizerje vabimo, da se v petek, 5. aprila 2013, ob 18h v Gasilskem domu v Ravenski vasi udeležite občnega zbora Eko kroga.

Dnevni red občnega zbora:

  1. Pozdravna beseda predsednika društva
  2. Izvolitev organov zbora: predsedujočega, zapisnikarja in overovatelja zapisnika
  3. Poročilo o delu društva v l. 2012
  4. Poročilo o finančnem poslovanju društva in poročilo nadzornega odbora
  5. Predlog načrta za aktivnosti v l. 2013
  6. Razno


Ne zamudite priložnosti za razpravo o pomembni etapni zmagi zasavskih okoljevarstvenikov. Agencija RS za okolje in prostor je namreč zavrnila izdajo okoljevarstvenega dovoljenja cementarni Lafarge Cement Trbovlje. Podrobnosti o tem, kako je potekala aktivnost Eko kroga in njegovega predsednika, ki je bil tudi uradni stranski udeleženec v postopku, boste izvedeli na občnem zboru. Spregovorili bomo tudi o različnih vidikih boja proti sežigalnicam, še zlasti v Zasavju. Še posebej bomo argumentirali, zakaj sežigalnice niso rešitev za Zasavje. Izvedeli boste tudi, kako pogubne so posledice sežiganja ali sosežiganja odpadkov, za okolje in za ohranitev naravnih virov.

Na občnem zboru bomo pobirali članarino 10 EUR za odrasle posameznike in 20 EUR za družine. Članarino lahko plačate na naš račun 0233 8025 4927 830. Hvaležni bomo tudi za donacije. Več informacij in pristopno izjavo boste našli na strani o društvu.

Pripeljite tudi svoje sorodnike, prijatelje in druge somišljenike! Svojo udeležbo lahko napoveste na Facebooku, ni pa treba, lahko se kar pojavite tam. Pridite zaradi debate in zaradi druženja!

Predsednik
Uroš Macerl, l. r.

Komentarji

/** * mailchimp pop-up */