Vabimo nove donatorje in člane

Protest je mimo in računi so začeli prihajati. Eko krog je neprofitna prostovoljna organizacija, katere delovanje je v veliki meri odvisno od donacij občanov. Prostovoljne prispevke lahko nakažete na TRR 0233 8025 4927 830. Vsak prispevek je dobrodošel, magari za kakšno znamko za dopis na ARSO!

Motiv majice z napisom STOP sežiganju odpadkov v Lafarge cementu

Donatorji 15 evrov in več bodo od zdaj naprej v zahvalo prejeli majico z zavozlanim dimnikom, simbolom zadnjega protesta. Pišite nam na [email protected] in povejte svoj naslov in velikost majice. Postopek boste pospešili, če pripnete kopijo potrdila o nakazilu donacije, ali če pokličete 040-454-425 in poveste, da vam pripada majica.

Ob tej priložnosti se zahvaljujemo vsem dosedanjim donatorjem, vsem udeležencem protestnega shoda, obiskovalcem koncerta, tistim, ki ste nas vzpodbujali ali konstruktivno sodelovali v spletnih debatah, predstavnikom medijev in vsem ostalim, ki nam pritrjujete, da gremo v pravo smer. Zahvaljujemo se tudi Občini Zagorje ob Savi in Civilni iniciativi Trbovlje, s katerima smo soorganizirali sredin protest.

Vabimo tudi nove člane. Delo na področju varovanja okolja in narave se je šele dobro začelo. Dela je veliko. Prav vsak lahko nekaj doprinese s svojim znanjem, izkušnjami, poznanstvi. Neformalno se nam lahko pridružite na Facebooku, a iz različnih razlogov rabimo tudi številčno formalno članstvo. Pridružite se našemu društvu formalno kot aktivni ali podporni člani. Pišite nam na [email protected] in takoj vam bomo odgovorili.

Denar, informacije, pomoč – vse vzamemo in koristno porabimo. Hvala vsem za dosedanje zaupanje! Še naprej se ga trudimo upravičevati.

3 Responses

Komentarji

/** * mailchimp pop-up */