Eko koncert pred protestom

Plakat za eko koncert, 6. november 2010

Danes ob 19h bo v Delavskem domu Zagorje potekal “Eko koncert zasavskih bendov” v podporo prihajajočim demonstracijam proti sežiganju odpadkov v cementarni Lafarge Cement. Nastopajo skupine Orlek, Hiša, Bohem in Nevember1. Vse skupine so se, v podporo izvedbi sredinega protesta, za ta koncert odpovedale honorarju.

Na koncertu boste izvedeli, zakaj morate v sredo, 10. novembra 2010, nujno na protest v Ljubljano. Ob glasbi in kratkih predavanjih med menjavo bendov boste izvedeli tudi, kaj je to “Štafeta norosti” in zakaj jo bomo ob demonstracijah predali našemu ljubemu predsedniku vlade, skupaj s sporočilom: “Ta NOROST z Lafarge Cementom SE MORA KONČATI TAKOJ!”.

Vstop je prost! Za žur vas – za razliko od demonstracij – sicer čez 10 let nihče ne bo vprašal, zakaj vas ni bilo na njem, a kljub temu vljudno vabljeni, da se poveselite z nami še preden damo besedo premierju!

Rock ON!

4 Responses
  1. Jože

    Čestitke !! Tokrat je bilo prvič “malo več” slišati in prebrati o namerah in delovanju iniciative tudi v Trbovljah. Isto marsikdo pričakuje tudi po 20.11.Izgleda, da se tudi v Trbovljah širše prebuja EKO zavest , saj podpora raste. Še enkrat čestitke. Se vidimo v naslednji borbi.

Komentarji

/** * mailchimp pop-up */