MCT vabi na intervju

Mladinski center Trbovlje vabi na intervju z Boštjanom Pihlerjem. Vabljeni vsi, ki vas ta tematika zanima.
MCT je napisal takole:

Sončni zahod, cikel večernih intervjujev v MCT klubu Sonček nam bo tokrat prinesel klepet ne s prvim, gotovo pa z najbolj glasnim človekom društva Ekokrog.

Boštjan Pihler je ime, ki ga je bilo v preteklih letih moč slišati vsakič, ko je na dan prišla beseda o onesnaževanju zasavskih dolin ter o mašineriji in kapitalu, ki le-tega poganja.

Njegova ostra beseda, nekompromisen nastop in zloglasne Powerpointove predstavitve so v preteklih štirih letih zaznamovali boj proti sežiganju nevarnih odpadkov v Zasavju, problematiko umestili v slovenski medijski prostor in povzročili gotovi glavobol upravama Termoelektrarne Trbovlje in Lafarge Cementa.

Se spomnete slik Hitlerja z otroci v naročju in slik direktorja cementarne na otroški razstavi? Javnosti ju je predstavil Boštjan Pihler! Zaradi javnega blatenja imena cementarne Boštjan Pihler ravno v teh dneh sedi na zatožni klopi trboveljskega sodišča.

Prireditev z intervjujem se bo zgodila v MCT klubu Sonček (stavba Partizana) v Trbovljah, v četrtek, 14.maja ob 19.uri. Vabljeni, vstop je prost.

2 Responses

Komentarji

/** * mailchimp pop-up */